• FIPRO® ROBOVI

    Dekorativni protipožarni robovi za pohištvo

OKRASNI ROBOVI FIPRO®

Prilagodljiva barva, oblika in velikost

Robovi FIPRO®:

Izdelujemo vse vrste komponent za požarno zaščito za vaše projekte. Ta prednost vam kot načrtovalcu, oblikovalcu in arhitektu ponuja nešteto možnosti za uresničitev vaših zamisli – praktično brez omejitev glede velikosti in oblike.

Robovi FIPRO® se lahko obložijo z naslednjimi materiali

– slikarstvo
– premaz iz folije
– ozadje (papir)
– prevleke iz tkanin
– kovinski premazi
– keramični premazi
– marmor
– furniranje
– HPL in CPL itd.

Robovi FIPRO® se dobavljajo brez peska po končanih delih. Površina FIPRO® je idealna za prekrivanje s HPL od najmanjše debeline 0,8 mm. Pred nanosom lepil se sprednja in zadnja stran surovih plošč strojno ali ročno očistita vseh ostankov granulata in prahu.

Pri furnirju in zgornjih plasteh z visokim sijajem in/ali tankimi laminati se robovi FIPRO® dodatno kalibrirajo, tj. obrusijo pred nanosom lepila, da se doseže popolna površina.

PODROČJA UPORABE:

FIPRO® robovi za pohištvo
Robovi FIPRO® z visoko gostoto so najprimernejši za izdelavo negorljivih pohištvenih robov. Priporočamo FIPRO® s povprečno gostoto pribl. 800 kg/m³ za individualno izdelavo želenega roba pohištva. Robovi so lahko prevlečeni z lesnim furnirjem (če to dovoljujejo požarni predpisi) ali še bolje z laminatom, če se uporabljajo kot deli pohištva ali omar.