• Površina FIPRO®

    Dekorativne protipožarne plošče

DEKORATIVNE PLOŠČE FIPRO®

Prilagodljiva barva, oblika in velikost

FIPRO® Površina:

Izdelujemo vse vrste komponent za požarno zaščito za vaše projekte. Ta prednost vam kot načrtovalcu, oblikovalcu in arhitektu ponuja nešteto možnosti za uresničitev vaših zamisli – praktično brez omejitev glede velikosti in oblike.

Plošče FIPRO® so primerne za

– slikarstvo
– premaz iz folije
– ozadje (papir)
– prevleke iz tkanin
– kovinski premazi
– keramični premazi
– marmor
– furniranje
– HPL in CPL itd.

Plošče FIPRO® so dobavljene brez peska po končanih delih. FIPRO® Surface je idealen za premazovanje s HPL od najmanjše debeline 0,8 mm. Pred nanosom lepil se sprednja in zadnja stran surovih plošč strojno ali ročno očistita vseh ostankov granulata in prahu.

Za furnir in vrhnje plasti z visokim sijajem in/ali tankimi laminati se plošče dodatno kalibrirajo, tj. brusijo pred nanosom lepila, da se doseže popolna površina FIPRO®.

PODROČJA UPORABE:

Plošče za pohištvo
Plošče FIPRO® z visoko gostoto so najprimernejše za izdelavo negorljivega pohištva in čelnih strani omar. Priporočamo standardno neobdelano ploščo FIPRO® s povprečno gostoto pribl. 800 kg/m³. Montažne plošče so lahko prevlečene z lesnim furnirjem (če to dovoljujejo požarni predpisi) ali še bolje z laminatom, če se uporabljajo kot deli pohištva ali omar.

1
2
3
1

FIPRO® Dekorativna protipožarna zaščita, tiskana

2

Zračni kanali FIPRO®

3

Komponente FIPRO®

Letališče Václava Havla, Praga